Montering af varmepumpe giver en lavere varmeregning

Overvejer du at få et tilbud på montering af varmepumpe? Hos ELTRAN ApS tilbyder vi både service og montering af varmepumpe for private og erhverv.

Vi har kunder i Fuglebjerg samt i Slagelse og Næstved kommune og omegn, som har fået installeret varmepumper for at få en billigere varmeregning. Vi tilbyder også service på varmepumpe.​

​Spar op til 75 procent ved montering af varmepumpe

Du kan spare op til 75 procent på elregningen med en varmepumpe. Hvis huset derimod er opvarmet med et traditionelt oliefyr, eller hvis du bor du i et område med dyr fjernvarme, så kan du spare op mod 50 procent, hvis du vælger en varmepumpe.

Den enkle betjening er også et plus. Du indstiller den ønskede temperatur på fjernbetjeningen, og herefter passer varmepumpen sig selv resten af vinteren.

Hvad koster en varmepumpe?

Vores priser for montering af varmepumpe afhænger af model og størrelse, men investeringen er forholdsvis lille, og tilbagebetalingstiden er på få år. 

Dertil kommer muligheden for håndværkerfradrag. Det er med andre ord en billig varmeløsning.

​​

Kontakt os for at høre hvordan du får en lavere varmeregning

Du er meget velkommen til at få mere at vide om varmepumper, og vi sender gerne et uforpligtende tilbud med en god pris på montering af varmepumpe

Du kan ringe til os på telefon 55 45 30 53 for at aftale videre, eller du kan skrive til os på e-mail post@eltran.dk.​

Invester i en Panasonic NE9 GKE Varmepumpe og spar penge fra den første dag

Panasonic Prima Scroll luft/luft

Denne varmepumpe er specielt tilpasset det nordiske klima. Hvad enten den skal bruges i din bolig, i sommerhuset eller på kontoret. Den kan varme, køle og affugte efter behov. 

Spar op til 50% på varmeregningen med Panasonic Prima Scroll Varmepumpe

Med en Panasonic varmepumpe er du allerede godt igang med at spare penge på varmebudgettet.Har du elvarme, kan du spare op til 75% på elregningen og opvarmer du dit hus med traditionelt oliefyr eller i bor du i en by med dyr fjernvarme, kan du spare op mod 50% på varmeudgiften. Investeringen er forholdsvis lille, og tilbagebetalingstiden er få år. Der er et minimum af vedligeholdelse, og du slipper bl.a. for udgiften til skorstensfejer, hvis den erstatter oliefyr eller brændeovn.

​Kontaktinformation​

​​ELTRAN APS

Falkevænget 1A,
​4250 Fuglebjerg

​CVR: 21765996

Tlf.: 55 45 30 53

E-mail: ​post@eltran.dk

Fax: 55453038​

Autoriseret El-installatør

Eltran Aps er din Autoriserede El-Installatør beliggende i Fuglebjerg.

Med ca. 10 ansatte er vi altid klar til at løse din opgave 24 timer i døgnet.​

​Din elektriker i Næstved - Slagelse - Sorø - Fuglebjerg- Skælskør. Ring nu på Tlf. 55 45 30 53