Reparation og nye el-installationer for private og erhverv​

Eltran ApS er autoriseret el-installatør for private og erhverv, og holder til i Fuglebjerg mellem Næstved og Slagelse. Vi laver el-installationer i forbindelse med nybyggeri, renovering. Vi laver også eftersyn og vedligeholdelse, og tilbyder døgnvagt.

Vi trækker kabler, opsætter el-tavler og laver stikkontakter. Vi kan også opsætte eller udskifte hårde hvidevarer, samt installerer røgalarmer. 

-Desuden trækker vi kabler til netværk, herunder LK LexCom, KAT5, KAT6, KAT7 og fiber, herunder singlemode og multimode, ligesom vi monterer rackskabe.

​Intelligente løsninger og energirigtig LED-belysning

Flere og flere firmaer og private vælger energioptimering, hvor intelligent belysning med energirigtige LED-spots og LED-belysning, kan udgøre en del af denne optimering.

Mange forbinder måske ikke lysdæmpere som en del af energioptimeringen, men de kan også bruges som led i en energibesparelse, hvis de bruges aktivt.​

Der er også en del, som vælger at få skjult deres el-installationer, da mængden af kabler navnlig i virksomheder er stigende. ​Desuden er der stadig mange, som har en synlig el-tavle et uheldigt sted, som kan være svært tilgængelig.​​

Døgnvagt ved akutte nedbrud i dine el-installationer

Det er ikke altid muligt at planlægge en reparation i en el-installationer. Derfor har vi døgnvagt, hvor vi fokuserer på byer som Næstved, Slagelse, Fuglebjerg, Sorø og Skælskør.

Vi kommer i private hjem lørdag aften, før der kommer gæster, søndag morgen hos bageren, eller fredag eftermiddag på kontoret, så det er klart til mandag morgen.

Kontakt os hvis du vil høre mere

Ring til Eltran ApS på telefon 55 45 30 53, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på dine el-installationer. Du kan også skrive til os på e-mail post@eltran.dk, og ring gerne, hvis det er akut.​​

​Kontaktinformation​

​​ELTRAN APS

Falkevænget 1A,
​4250 Fuglebjerg

​CVR: 21765996

Tlf.: 55 45 30 53

E-mail: ​post@eltran.dk

Fax: 55453038​

Autoriseret El-installatør

Eltran Aps er din Autoriserede El-Installatør beliggende i Fuglebjerg.

Med ca. 10 ansatte er vi altid klar til at løse din opgave 24 timer i døgnet.​

​Din elektriker i Næstved - Slagelse - Sorø - Fuglebjerg- Skælskør. Ring nu på Tlf. 55 45 30 53