​Kabling for EDB, data og netværk

​Netværket på en arbejdsplads er blevet nerven i en moderne virksomhed, uagtet hvor lille eller stor den er. Alle skal have et netværk, både det store kontorhus og den lille butik. Selv en børnehave kan ikke længere fungere uden et netværk af høj kvalitet.

Eltran ApS er autoriseret el-installatør. Vi holder til i Fuglebjerg, men vi kører over hele Sjælland for at lægge kabler til netværk og installere arbejdsstationer samt alt andet i forbindelse med EDB og netværk.

Vi laver alt i netværk fra kabling til rackskabe

​Vi laver blandt andet netværk i LK LexCom, KAT5E, KAT6A og KAT7, såvel skærmet som ikke skærmet. Vi udfører også installationer fra krydsfelt til arbejdsstation samt backbone lag mellem servere. Endvidere laver vi fiberkabling, både som singlemode og multimode, hvis du ønsker hurtigere kabler. Vi monterer rackskabe i samme forbindelse.

Vi udfører fejlfinding og udvidelse af etablerede netværk

Vi løser endvidere opgaver som fejlfinding på netværk og udvidelse af eksisterende netværk. Fejlfinding kan sket akut eller kan være en smule mere planlagt. Vi har døgnservice, hvor vi er hurtigst i områder omkring Næstved, Slagelse og Sorø kommuner, men du er altid velkommen til at ringe, hvorpå vi finder en løsning.

Kontakt Eltran ApS

Hvis du har behov for installation, udvidelse, reparation eller vedligeholde af netværk til data og EDB, så kontakt Eltran ApS på telefon 55 45 30 53 eller skriv til vores e-mail på post@eltran.dk, hvorefter vi kan aftale et møde med hensyn til at finde løsningsforslag og udarbejdelse af et skriftligt tilbud.

​Kontaktinformation​

​​ELTRAN APS

Falkevænget 1A,
​4250 Fuglebjerg

​CVR: 21765996

Tlf.: 55 45 30 53

E-mail: ​post@eltran.dk

Fax: 55453038​

Autoriseret El-installatør

Eltran Aps er din Autoriserede El-Installatør beliggende i Fuglebjerg.

Med ca. 10 ansatte er vi altid klar til at løse din opgave 24 timer i døgnet.​

​Din elektriker i Næstved - Slagelse - Sorø - Fuglebjerg- Skælskør. Ring nu på Tlf. 55 45 30 53