​Nyinstallation og reparation af el-installation

ELTRAN ApS er autoriseret el-installatør, og vi laver el-installationer for private og erhverv i forbindelse med nybyggeri, renovering, eftersyn og vedligeholdelse. Vi trækker kabler, opsætter el-tavler og laver stikkontakter. Vi kan også opsætte eller udskifte hårde hvidevarer og installerer røgalarmer.

Desuden trækker vi kabler til netværk, herunder LK LexCom, KAT5, KAT6, KAT7 og fiber, herunder singlemode og multimode, ligesom vi monterer rackskabe.

Intelligent belysning og energirigtig LED-belysning

​Flere og flere både firmaer og private vælger desuden energioptimering, hvor intelligent belysning, energirigtig LED-spot og LED-belysning kan udgøre en del af denne optimering. Mange forbinder måske ikke lysdæmpere som en del af energioptimering, men de kan også bruges som led i en energibesparelse, hvis de bruges aktivt.

Der er også en del, der vælge at få skjult deres el-installation, især da mængden af kabler er stigende, især i virksomheder. Desuden er der stadig mange, som har en synlig el-tavle et uheldigt sted.

Døgnvagt ved akutte nedbrud i din el-installation

​Det er ikke altid muligt at planlægge en reparation i en el-installation, og derfor har vi døgnvagt, hvor vi fokuserer på byer som Næstved, Sorø, Slagelse, Fuglebjerg og Skælskør. Det kan være i private hjem lørdag aften, før der kommer gæster, søndag morgen hos bageren, eller fredag eftermiddag på kontoret, så det er klart til mandag morgen.

Kontakt os

Ring til Eltran ApS på telefon 55 45 30 53, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på en el-installation eller nyinstallation, eller hvis du har akut brug for en elektriker. Du kan også skrive til os på e-mail post@eltran.dk, men ring gerne, hvis det er akut.

​Kontaktinformation​

​​ELTRAN APS

Falkevænget 1A,
​4250 Fuglebjerg

​CVR: 21765996

Tlf.: 55 45 30 53

E-mail: ​post@eltran.dk

Fax: 55453038​

Autoriseret El-installatør

Eltran Aps er din Autoriserede El-Installatør beliggende i Fuglebjerg.

Med ca. 10 ansatte er vi altid klar til at løse din opgave 24 timer i døgnet.​

​Din elektriker i Næstved - Slagelse - Sorø - Fuglebjerg- Skælskør. Ring nu på Tlf. 55 45 30 53