ELFO-eftersyn & el-eftersyn af boliger og landbrug

​Den almindeligste årsag til brand i boliger og på landbrug er fejl og andre uregelmæssigheder i el-installationerne. Flere forsikringsselskaber tilbyder derfor omkring 20% i rabat på brandforsikringspræmien, hvis der bliver udført regelmæssige ELFO-eftersyn, hvilket ofte skal ske hvert tredje eller femte år.

Eltran ApS er autoriseret el-installatør i Fuglebjerg, men vi kører over hele Sjælland for at udføre ELFO-eftersyn. Et ELFO-eftersyn er et el-eftersyn og en kontrol af for eksempel boliginstallationer og landbrugsinstallationer med henblik på at tjekke, at ledninger, kabler, belysningsarmaturer, tekniske apparater, kileremme, slukningsudstyr og øvrige installationer fungerer korrekt og er intakte.

Kontakt Eltran ApS

El-eftersyn skal ske efter ELFO's regler og skal afsluttes med en rapport med kopi til både dig og dit forsikringsselskab. Kontakt Eltran ApS på telefon 55 45 30 53 eller på vores e-mail post@eltran.dk, hvis du ønsker et tilbud på et ELFO-eftersyn eller vil høre mere om sådanne el-eftersyn.​

​Kontaktinformation​

​​ELTRAN APS

Falkevænget 1A,
​4250 Fuglebjerg

​CVR: 21765996

Tlf.: 55 45 30 53

E-mail: ​post@eltran.dk

Fax: 55453038​

Autoriseret El-installatør

Eltran Aps er din Autoriserede El-Installatør beliggende i Fuglebjerg.

Med ca. 10 ansatte er vi altid klar til at løse din opgave 24 timer i døgnet.​

​Din elektriker i Næstved - Slagelse - Sorø - Fuglebjerg- Skælskør. Ring nu på Tlf. 55 45 30 53