Energioptimering kan spare dig for mange penge

​Hvorfor skal du bruge penge på energioptimering, kan du tænke. Nogle vil sige, at det skal du på grund af miljøet. Andre vil sige, at det skal du for at spare penge. Men energioptimering hjælper således både miljøet og din egen pengepung.

Der er ved at være mangel på fossile brændsler, så energien bliver dyrere og dyrere. Dertil kommer, at det slider på lyskilder og motorer, hvis de kører unødvendigt mange timer. Vi kan hjælpe dig med at finde ud af, hvad du kan få ud af en energioptimering, og hvad der vil være mest fordelagtigt for dig.

Bevægelsessensorer og automatik er en del af energioptimering

​Nogle vælger at få lamper med bevægelsesautomatik, selvom det umiddelbart lyder en smule for smart, men det kan være en fordel i rum, der ikke benyttes til at opholde sig i i længere tid. 

Det kan også være en automatisk styring, der korrigerer lyset i forhold til dagslysindfald. Visse rum har altid brug for lys, men ikke nødvendigvis lige meget i løbet af dagen. Og ved udskiftning til en anden type pære kan der ofte spares cirka 80 % i forhold til glødepærer og halogenpærer.

Ved energitjek får du en beregning på tilbagebetalingstiden

Når vi udfører energioptimering gennemgår vi anlæg eller bygninger sammen med den driftsansvarlige eller en beboer, hvor vi blandt andet tæller lamper og deres driftstimer. Herefter kommer vi med forslag til mere energirigtige lampe og eventuel bevægelsesautomatik, der kan kombineres med en timer. Afslutningsvist får du en udregning af den samlede besparelse og tilbagebetalingstiden på din investering.

KONTAKT OS

Kontakt Eltran ApS på telefon 55 45 30 53 eller e-mail post@eltran.dk for at bestille energioptimering. Vi besøger dig gerne hvis du bor i byer som Næstved, Sorø, Slagelse, Fuglebjerg og Skælskør eller i nærheden af disse.

​Kontaktinformation​

​​ELTRAN APS

Falkevænget 1A,
​4250 Fuglebjerg

​CVR: 21765996

Tlf.: 55 45 30 53

E-mail: ​post@eltran.dk

Fax: 55453038​

Autoriseret El-installatør

Eltran Aps er din Autoriserede El-Installatør beliggende i Fuglebjerg.

Med ca. 10 ansatte er vi altid klar til at løse din opgave 24 timer i døgnet.​

​Din elektriker i Næstved - Slagelse - Sorø - Fuglebjerg- Skælskør. Ring nu på Tlf. 55 45 30 53