Industriinstallationer på hele Sjælland

​Der stilles store krav til boligforeninger, skoler, industri og landbrug. Året rundt skal udstyr og maskiner fungere effektivt og uden nedbrud. Derfor skal moderne industriinstallationer være korrekt dimensioneret, udført i høj kvalitet og have en pålidelig infrastruktur.

Eltran ApS er autoriseret el-installatør i Fuglebjerg, og vores nærområde er Næstved, Sorø og Slagelse kommuner, men vi monterer, reparerer, servicere og udvider industriinstallationer over hele Sjælland.

Sikre og funktionelle industriinstallationer

​Industriinstallationer skal følge love og regler jævnfør stærkstrømsbekendtgørelsen afsnit 6 samt elrådsmeddelelser, der er gældende, men vi har stor erfaring, og vores knap 10 veluddannede og grundige medarbejdere har stor indsigt i at skabe pålidelige, sikre og funktionelle industriinstallationer.

Serviceeftersyn af industriinstallationer og energioptimering

​Vores kunder er blandt andet boligforeninger, kontorer, landbrug, fabrikker, skoler og butikker, hvor vi trækker kabler, finder fejl, reparerer og vedligeholder deres industriinstallationer. Vi tilbyder også faste serviceaftaler, hvor vi kommer jævnlig med henblik på at sikre, at alt fungerer korrekt og fejlfrit. Dette mindsker risikoen for både nedbrud og brand.

Vi tilbyder i samme forbindelse ELFO-eftersyn, ligesom vi kan tilbyde energitjek og energioptimering. Ved energioptimering gennemgår vi anlæg og bygninger, hvor vi blandt andet tæller lamper og driftstimer, hvorpå vi kommer med forslag til energirigtige lampe og bevægelsesautomatik, der for eksempel kan tilsluttes en timer.

Kontakt os

Du er velkommen til at kontakte Eltran ApS på telefon 55 45 30 53, hvis du vil høre, hvad vi kan tilbyde inden for industriinstallationer, serviceaftaler og energioptimering. Du kan også skrive til os på e-mail post@eltran.dk.

​​

​Kontaktinformation​

​​ELTRAN APS

Falkevænget 1A,
​4250 Fuglebjerg

​CVR: 21765996

Tlf.: 55 45 30 53

E-mail: ​post@eltran.dk

Fax: 55453038​

Autoriseret El-installatør

Eltran Aps er din Autoriserede El-Installatør beliggende i Fuglebjerg.

Med ca. 10 ansatte er vi altid klar til at løse din opgave 24 timer i døgnet.​

​Din elektriker i Næstved - Slagelse - Sorø - Fuglebjerg- Skælskør. Ring nu på Tlf. 55 45 30 53